2012/04/02

Ostoksia!

Tänään tylsyyden huipentumasta johtuen päätin uhmata kurjaakin kurjempaa säätä ja lähteä katselemaan keskustaan koiratarvikekauppoja. Kierros alkoi Vuorimiehenkadulta, All Fur Dogzista. Tänne suuntasin lähinnä tutkimaan tarjontaa. Kauppa oli erittäin kodikas ja siisti, mukava henkilökunta ja hyvät tilat väliaikaisesta putkisaneerauksesta huolimatta. Putiikki tarjoaa palveluinaan myös hoitolapalveluita, sekä erilaisia koirakouluja alakerrassaan. Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille Helsingin keskustassa liikkuville koirakoille! Ehkä itsekin käymme kokeilemassa jotain koulua kunhan sen aika koittaa... ;) Lisää tietoa kursseista ja muista palveluista löydätte nettisivuilta.

Suurimpana mielenkiinnon kohteena käynnilläni olivat kuitenkin Les Poochin harjat.
AFD tarjosi asiantuntevaa palvelua, ja jopa näytti käytännössä miten Les Poochin harja toimii käytännössä koiran kanssa. Kiitokset koko henkilökunnalle ja sille koiraparalle joka hämmentyneenä ihmetteli kun ihan ventovieraita ihmisiä pyöri hänen ympärillään tutkailemassa ja tarkkailemassa. Lopputuloksena mukaan tarttui Les Poochin punainen kapea harja/karsta, baby Kongi ja pari pehmoa (kuva alempana).
Toisella puolella suorat ja toisella taitetut harjakset takkujen aukomiseen
ja turkin siloittamiseen. Runko on taipuisa, joten harjaa on helppo käyttää
vaikeissakin paikoissa.

Pahoittelut tummasta kuvasta :D: Tässä kuitenkin näkyy koko harja.
Baby Kong pikkuiselle ensimmäiseksi aktivointileluksi :)

Seuraavaksi vuorossa oli Iso Roobertinkadun Pet Boytique Doggystyle. Tässä pienessä kaupassa on tullut vierailtua useamminkin katselemassa ja ihastelemassa. Liike on ehkä hieman hienostunut ja mielikuva jenkkityyppisestä pikkukoirien pukuliikkeestä on aika herkässä. Myyjä on kuitenkin mukava ja ystävällinen, ja liikkeessä tarjonta on laaja. Valikoimasta löytyy myös paljon sellaista, mitä ei tavallisesta koirakaupasta löydä, kuten pekonin makuiset ilmakuplat yms! :D Kannattaa vilkaista verkkosivuilta mitä kaikkea valikoimasta oikein löytyy! Itselle täältä ei tarttunut mukaan muuta kuin yksi lötköpehmo, sillä peti jonka perässä olin kauppaan tullut, oli myyty eikä kyseistä tuotetta enää tulisi heille! :( Vain yksi sellainen haluamani peti oli jäljellä, mutta se oli niiiiin iso, että varmaan olisin itsekin mahtunut siihen makaamaan. Eli ei ehkä ihan pikkukippuran kokoa... :<

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä oli vuorossa vanha kunnon Stockmann! Stocka oli lähinnä extempore-tapaus, sillä tarkoitukseni ei ollut siellä käydä, mutta koska se sattui olemaan matkan varrella, päätin piipahtaa kurkkailemassa mitä kivaa sieltä löytyisi. Noh, sieltähän tuli mukaan jopa neljä erilaista lelua pennulle! :D Yllätyin siitä, etteivät lelut suinkaan olleet Stockan normaalien hintojen veroiset, joten tuli leluja ostettua sitten senkin edestä! :D: Tässä nyt kuitenkin kuva mitä kaikkea söpöä tuli tänään ostettua:
Vasemmalla kisu, vauvalelu + pikkulötkö Stockalta; keskellä sininen
nalle ja vihreä hepo AFD; mustavalko lötkö Doggy Style; valkopunainen
lemmu Stocka

Ainiin! Mainittakoot vielä, että vanha kunnon Teppo tasatukka, eli tuttujen rapsuttelijoiden kesken Tepi täytti tänään kunnioitettavat 9 vuotta! Synttäreiden kunniaksi äiti oli järjestänyt kakkukestit ja laittanut lempiruokaani, perunoita ja nakkikastiketta! :DD Kyllä, olen täysin mummonmössöruoan ystävä ja ylpeä siitä, aih että kun oli hyvää!! Ruokailun jälkeen mupellettiin siis vielä herkullista ja suussa sulavaa mansikkatäytekakkua, kahvia ja taustahälinänä Salkkareita ym. Leppoisa ilta vanhemmilla ja illalla äidin kyydissä kotiin. :)
Tyytyväinen synttärisankari päivää ennen. Ja kyllä sillä on pupillit
vaikkei simmussa näykään kuin keltaista! :D
Kaikenkaikkiaan erittäin mukava päivä kurjasta säästä huolimatta! Täytyy kyllä vähän rauhoittua ostoksien kanssa, että jää tekemistä pidemmällekin ajalle ja etten sekoa totaalisesti. :D: Seuraavaksi metsästetään se täydellinen peti... ;) Niin ja pahoittelut Instagram-kuvien laadusta. Järkärin piuha on edelleen porukoilla (jonka olisin voinut ottaa tänään mukaani jos vaan olisin tajunnut ja muistanut), joten kuvia en saa mitenkään koneelle! :(

Ps. Seuraa meitä Bloglovinissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.