2012/05/03

Spring is here!

Tänään oli taas lukuvapaampi päivä (omaa tyhmyyttä) ja ohjelmassa oli Ikeareissua äidin kanssa sekä Plantagenissa vierailua. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti ensin mennä Ikeaan ja jatkaa siitä sitten suoraan kukkaostoksille, mutta koska ostokset (lue alla) olivatkin sitten vähän kookkaampia ja veivät kaiken ylimääräisen tilan autosta, jouduttiin soittamaan isäkin paikalle että pääsin jonnekin sieltä Ikean parkkialueelta. Noh, samallapa saatiin kantoapua, ei oltais kyllä äidin kanssa jaksettu niitä kantaa kun nytkin teki oikeesti tuskaa vaikka pappa kanto melkein kokonaan itse...

Anyway, niihin ostoksiin... Ikeasta koppastiin mukaan uusi vaatekaappi eteiseen vanhan epämääräisen viritelmän tilalle. Valitettavasti Ikean sivujen monipuolisuudesta johtuen en löydä kuvaa uudesta kaapistani, joka tällä hetkellä makaa tämän näköisenä olohuoneessa:


Kaapin olisi siis tarkoitus olla eteisessä kaappina takeille + kengille. Kaappiin tulee umpinaiset kiiltävät valkoiset liukuovet ja tosiaan sijainniksi eteinen, tämän kaaoksen tilalle:

Osittain mä jopa tykkään tästä mun hillitty kaaos-eteisestä, kaikki helposti saatavilla
eikä mitään ovia tms tiellä + näyttää avaralmmalta... Aika haikeeta

Ikeasta bongattiin lisäksi kangaslaatikoita, joihin sain näppärästi ängettyä kaikki korkokengät piiloon. Ja kuinka ollakaan, ne mahtuivat yhteen laatikkoon! Ennen kengät olivat joka ikinen kaapin pohjalla siistiin riviin laitettuna ja tottakai ne sellaisinaan vievät tilaa! Onneksi hoksasin nuo, nyt kaappi näyttää paljon siistimmältä.
Ja ööm, ostin myös pitkiä pikkulusikoita! Enää ei tarvitse ähkiäpuhkia kun normilusikat on liian isoja tai aina loppu tms... :D Ja niiden lisäksi mukaan tuli uudet lakanatkin, söpön räikeät kesäiset pallukat ;D Ja ah, ainiin! Nyt on myös kesäkuosia sohvalla, kun uudet Ikean tyynytkin ostettiin! :DD
Plantagenista puolestaan ostettiin tavaraa enemmän kuin oli alun perin tarkoitus :D Lähdettiin ostamaan yhtä - tai kahta kasvia. Noh, loppupeleissä niitä on tuolla parvekkeella nyt 12! :D: No joo, kuusi niistä on pieniä viherköynnöksiä tms, jotka menee ruukkuihin vain täytteeksi/lisäkoristukseksi. Katsotaan miten nopsaan saan ne tapatettua... Kotimatkalla kierrettiin vielä Etolan kautta, josta löydettiin kivat istuintyynyt parvekkeeni penkeille. Aikas paljon sitä tuli tänään taas shoppailtua... :D: Innostuksissani kuurasin koko parvekkeen puulattian sekä kaikki muutkin puiset kalusteet (pöytä ja tuolit), mutta totesin sitten, että itse kukkien istuttaminen saa jääsä huomiseksi. Toisin sanoen mut voi sitten huomenna nähdä kyykkimässä pitkin Keravaa metsästämässä täydellisiä pikkukiviä ruukkujen pohjalle... :DD Nyt en jaksanut kauheasti kuvia kukista näppäillä, ettei mua nyt luulla joksikin jäätäväksi viherpiiperöksi, mutta laitetaan nyt yksi. Huomenna sitä tulee todnäk lisää... ;)


Ja psst. Huomenna enää neljä päivää tähän :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.