2013/02/28

Sairaan kiva


Siistiä maata kipeänä kotisohvalla. Onneksi Mori on aina niin söpö pikku luttana, että sitä katsellessa nousee hymy huulille. Me aloitettiin muuten tiistaina agikokeilut ja veikkaan, että tästä pontevasta pojasta saadaan vielä kunnon agitykki kuorittua. Varokaa vaan kilpakehän sheltit ja borderit!
JIMin kakkasarjat pyörii tässä taustalla ja nessupaketti senkuin hupenee. Mäddeä on ikävä, toivottavasti viimeistään lauantaina jo pääsen tallille. Ja sitten onkin taas tunti! Kaverille tulee viikon päästä nakupelle penneli ja mä pääsen sitten sitä kattelemaan ja kummastelemaan. Sillä on kuulemma irokeesi ja kaikki. Morkkiksen tuleva näyttelykaveri ja morsmaikku (jos Mori vaan huolii sellasen rokkimimmin/rokkimimmi huolii fiksun maalaistollon japanilaisen). Musta tulee virallinen shoppailuavustaja, kun sille nakupellelle pitää ostaa takkia ja pipoa sun muuta. Tiiänkin jo pari oikein sopivaa kauppaa, mistä löytyis aikamoisia prinsessahepeneitä...
Mä meen tästä keittämään makarooneja ja iltamehua, koittakaa te pysyä terveinä! Puspus 

6 kommenttia:

 1. Söpöläinen Mori. Pikaista paranemista sinulle! Itse pääsin tallille kuukauden tauon jälkeen, varovasti vain käyntiä mentiin, mutta kyllä oli ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mori kiittää kehuista! :)
   Joo, toivotaan, että tää lenssu menis nopeesti ohi. Vähän jänskää mennä kipeenä tunnille, mut onhan sitä ennenkin. :P

   Poista
 2. http://esteistunnassa.blogspot.fi/2013/03/284-kesakuvia.html sulle olisi haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän haasteen oonkin jo tehnyt, mutta kiitos tästä kuitenkin! :)

   Poista
 3. Voi että, onpa toinen niin söppönä!!<3

  VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.