2013/03/05

Or is this just Madness?

HOBS KAIKKI!! Tuossa oikealla sivupalkissa on muuten tuollainen pieni äänestys, johon toivoisin mahdollisimman monen lukijan ja satunnaisen kävijän vastaavan. Eli lähinnä kartoitan sitä, millaisia lukijoita ja kävijöitä blogissani käy ja minkä tyyppisiä juttuja te tykkäätte lukea tai mistä toivoisitte juttuja lisää. Myös ehdotuksia saa ihan kirjoittaa esimerkiksi tämän postauksen kommenttiosioon! Jos jollakulla olisi toiveita mielipidepostauksesta, niin pistäkää ihmeessä ehdotuksia tulemaan (tee kirjoitusintoilija jolla ideat hukassa)!


Mutta asiaan. Mäddeilypostausta ja viikonloppua pitkästä aikaa! Pahoittelut hevosihmisille siitä, ettei viime aikoina Mäddestä ole paljoa kuulunut. Olen itse ollut tallilta poissa viime viikolla lähes kokonaan, sillä ei yksinkertaisesti ollut autoa, millä tallille kulkea, kiitos jonkun hllun kaaharin, joka pakotti S:n ajamaan penkkaan säästääkseen oman ja kaaharin hengen. Onneksi viikonloppuna pääsin vihdoin ja viimein taas Mädden luokse, vaikka kipeenä koko viikonlopun olinkin.

Lauantaina oltiin tunnilla pitkästä aikaa, kun edellinen tunti jouduttiin peruuttamaan. Tuntui oudolta istua yli viikon tauon jälkeen taas hevosen selkään. Mutta siellä oleminen tuntui hyvältä. Alkuverkka me saatiin jo ulkona, kun maneesitiellä Mäds sai paskaslaagin naapurin sedän rymistellessä ladon ovesta ulos, jolloin Mädde sitten hyppäsi pellolle umpihankeen minä kyydissä ja pitkän matkan könysi laukaten hangessa. Tuntui kuin oltaisiin ryömitty siellä, koska sitä lunta oli siinä kohtaa Mädden vatsaan asti!

Tunti oli kokonaisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan erittäin tehokas ja olin erittäin tyytyväinen suoritukseemme kipeänä ja viikon taukoilunkin jälkeen. Tehtiin suht yksinkertaisia siirtymisharkkoja ja eriasteisia taivutuksia sekä kokoamista ja eteen alas -"myötäyksiä". Näillä yksinkertaisilla treeneillä saatiin ihan huippuja pätkiä Mäddestä irti ja se pääsi oikeasti vilauttelemaan itsestään sellaisia kunnon kouluhevosen liikkeitä, mitä tiedän että siitä hevosesta löytyy, mutta niitä on vaan ihan hemmetin vaikeaa kaivaa esiin. Huippuhieno Mäds!

Sunnuntaina tehtiin vain juoksutustreeni kentällä uudessa pöllylumessa sen takia, että mun selkä + kuume olivat yksissä tuumin pahentuneet lauantain jälkeen ja päätin pysyä jatkoa ajatellen pois selästä. Tällä viikolla lupaan kyllä mennä taas ihan kunnolla vaikka sitten puolikuolleena. Toivottavasti neiti on yhtä hieno tälläkin viikolla.


3 kommenttia:

 1. Mä äänestin kaikkia tossa sivupalkissa. (:

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään, että sullakin on blogi :) komee heppa ja Mori on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan yllättää aina silloin tällöin :D Mädde ja Morkkis kiittää kehuista, Morilta terkkuja Jäynälle ja Aksulle + muille! ;)

   Poista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.