2012/12/03

LUUKKU 3: Kysy!


Ollappa taas maanantai. Ulkona on pakkasta vaikka muille jakaa ja aamu alkoi ihanasti Morkkiksen oksuja siivoillessa... Eilen illalla kotiin tullessa olkkarissa (!!) odotti löröripulikakat ja haju oli kanssa sen mukainen. Tänään sitten syötetäänkin raejuustoa ja piimää sun muuta massua helpottavaa roinaa penskalle. Onneksi on enää viikko töitä ja sitten saa lomailla.

Mua on viime päivinä ruvennu ärsyttämään tää blogin ulkoasu. Olisi kiva saada uudistettua tätä jotenkin, mutta en nyt millään keksi, mitä tälle tekisin... Ärsyttävää. Ehkä mä jotain keksin, viimeistään vuodenvaihteeseen mennessä ... luulisin.

Mutta tän päivän joulukalenterin kolmannen luukun sisältöön, tänään aktivoidaan taas vähän lisää teitä ihania lukijoita! 


Jep, eipä tässä sen ihmeempiä tartte lisäillä. Laittakaa kysymyksiä tulemaan, kysellä saa pitkin joulukuuta ja vastailen sitten viimeistään jouluaaton jälkeen teidän kysymyksiinne! Ihan liian henkilökohtaisuuksiin en silti vastaa enkä epäasiallisiin uteluihin, sillä jonkun yksityisyyden haluaisin edes säilyttää. Mutta muuten odotan innolla kysymyksiänne!

2 kommenttia:

 1. Mitä on sun tavotteita ratsastuksesa?
  Mikä saa sut iloseksi?
  Meikkaatko joka päivä?
  Millanen kännykkä sulla on?
  Mistä lähti idea blogin kirjoittamiseen?

  VastaaPoista
 2. kolme asiaa jota ilman et ärjää päivääkään?
  joulun paras herkku ?
  mitä on joulussa sinusta tärkeintä ?

  VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.