2013/02/04

Maanantai on pahin


Juuri kun mä viikko sitten sanoin, että maanantaiaamut on rauhallisia käynnistelyaamuja, niin ofc mulla oli tänään aamuvuoro. Toisaalta se ei haitannut, ehdinpähän saada enemmän aikaiseksi tänään. Niin ja tottakai koska on maanantai, niin Photarin trialijakso päättyi. Tai oikeasti se päättyi jo aikoja sitten, mutta eilen se kyllä toimi vielä ihan loistavasti. No ei enää. Onneksi MacBook tarjoaa itsessään edes jonkinnäköisen kuvanmuokkausmahdollisuuden (jonka löysin vasta tänään), jotta saan teidän iloksi nää tän illan tylsät kuvat esille. Enää ei vammakynsistä ole tietoakaan, kiitos taas ihanan kynsihuoltajani!

Huomenna olisi taas tallipäivä, saa nähdä onko mulla kynnet tallella vielä senkin jälkeen, vai lähteekö lopullisesti irti. Jännän äärellä siis ollaan. Mitään muuta ihmeellistä tässä viikossa ei toistaiseksi taida olla... Eilen käytiin koirakoulussa ja oon edelleenkin aivan äimänä, miten täydellisen kontaktin sain koiraani ohitusharjoituksissa! On se niiin hiaano, kattokaa ny! :D

Ainiin, täytyy sanoa sekin vielä, että uusissa lakanoissa oli ihan mahdottoman hyvä nukkua, kumpikaan meistä ei olisi halunnut nousta aamulla ylös!

13 kommenttia:

  1. Heippa, sulla on justiinsa sen tyylnen blogi jota etsinkin seurattavaksi! Joten lukijaksi liiiityn tottakai! :) Mukavaa kun tämmöisiä "tavallisiakin" blogeja vielä löytyy.

    http://nnneaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana, aito blogi (:
    liityn lukijaksi (:: !!

    http://chocolatechipcookieslovesyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Millä kameralla oikein kuvaat, tosi nättejä kuvia !:)
    ja aivan ihanat noi sun kynnet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista. Käytössä on Canon EOS 600D ja tän postauksen kuvat on otettu ihan perus kittiputkella. Lisäksi kotoota löytyy myös Canonin EF 50/1.8 II sekä (muistaakseni) Sigman 70-300/4-5.6 DG.

      Poista
  4. Rutisteltavan ihana Mori!

    Ei ollut manuaaliterapeutista apua selkään. Epäili vian olevan välilevy peräistä. Vaan onneksi nyt pystyy jo lähes normaalisti olemaan, välillä selkää vihlaisee ja hankalaa on istumisen jälkeen päästä taas vauhtiin, mutta jospa se tästä.

    Ihanat kynnet! Kynsi postausta odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Ei tuo välilevy-diagnoosi kuulosta sen paremmalta! :(( Ja mä olisin kyllä tosi huolissani, jos istumisen jälkeen selkä olisi ihan juntassa. Suosittelen kyllä ehdottomasti mennä näyttämään/tutkituttamaan sen jonnekin muualle, sillä selkä on kuitenkin niin tärkeä osa kroppaa, että ilman sitä ollaankin sitten vihanneksia. Toivotaan, ettei sinne asti mene :/

      Mori kiittää kehuista ja lähettää fanilleen kuolaisia pusuja ;)
      Kynsipostaus on työn alla, voi olla että se vähän paisuu alkuperäisestä, kun innostuin vähän, niin koitan nyt tiivistää vähän... :D

      Poista
    2. Älä suotta tiivistele sitä kynsipostausta, anna vaan innostukselle valta :D

      Poista
  5. Ui ihana Mori <3 Ja tosi kivat noi sun kynnet :) Nää sun tekstit on tosi kivoi, liityn lukijaks! :)
    http://life-after-hell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja Mori kiittää kehuista :)

      Poista
  6. Haha maanantait on jotenkin aina yhtä ahdistavia, ehkä viikonloppuun on vaan niin pitkä aika :--D Vähän on suloinen koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! :DD
      Mori kiittää jälleen kehuista, johan se ihan nolostuu kun saa näin paljon kehuja :D

      Poista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.