2012/09/19

It's just that morning sadness

Rakas internetin ihmemaailma, tänään väsyttää. Mori on tosi väsynyt ja niin oon mäkin. Ei ole fiksua olla paria viikkoa vapaalla ja pistää unirytmiä ranttaliksi ja sitten yhtäkkiä ruveta hereilemään neljältä tai kuudelta töihin. Siihen päälle vielä pitkiä metsälenkkejä, niin johan on! Tänä aamuna en onneksi saanut ihan yhtä ihanaa herätystä kuin eilen, mutta nyt oli Morin vuoro olla unipöhnässä koko aamu. Se kurkisti sängyn alta kun heräsin, että eihän mun vielä tartte nousta mamma, eihän?
Tänään otetaan varmaan aika rauhallisesti, tai ainakaan mulla ei juurikaan ole ylimääräistä energiaa riekkua missään metsässä tms. Korkeintaan käydään koirapuistossa, jos sää sallii tai jos riittää jaksamista myöhemmin.

On muuten hassua, miten yllättäen se syksy sitten taas saapui. Yhtenä päivänä havahduin katsomaan kellertyneitä koivunlehviä puissa ja nurmikon peitteenä. Miten aika kuluukin niin nopeasti, vaikka välillä tuntuukin ettei kello liiku laisinkaan eteenpäin. Mori on kohta jo 7kk ikäinen, yhteistä elämää takana pian 5kk ja tuntuu ihan hassulta, miten kauan oonkaan ollut sen kanssa kaksin. Mutta se ei haittaa, Morin kanssa on ihan mielettömän kiva viettää aikaa yhdessä ja se on niin elämäniloinen lapsi, että sen shibahymy tarttuu myös muhun.

Eilen riekuttiin mettässä L:n ja Andin kanssa. Jospa saisin illemmalla laitettua muutaman kuvankin esille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.