2012/09/24

Remontti

Syksy tulee ja nyt on aika pistää blogi remonttiin! Meikäläisen taskut on kuitenkin aika tyhjät ideoista, joten pyydänkin teiltä muruset apuja! Ideat ulkoasun paranteluun, teksteihin jne. 

Lähetä parannusideasi minulle 1.10. mennessä ja linkkaa samalla oma blogisi. Parhaimman ehdotuksen lähettäjälle yllätyspalkinto!!
 (sekä tietysti mainetta ja kunniaa)


Maanantai. 
Maanantai on tylsä päivä. Viikonloppu on ohi ja seuraavaan viikonloppuun on koko työviikko aikaa. Säälin ihmisiä, jotka maanantaisin joutuvat raahautumaan jo aamuyöstä töihin. Mutta toisaalta myös nostan heille hattua, sillä jonkun on nekin työt tehtävä. Mulla alkaa maanantait aina melko rennosti. Maanantain työrupeama alkaa vasta neljältä, eikä töitäkään ole kuin kasiin asti. Eli helppo lasku viikonlopusta takaisin arkeen. Mulle maanantai tällä hetkellä on myös merkki siitä, että huomenna on tiistai ja joudun taas ihmisten keskelle, joiden kanssa en haluaisi enää tehdä töitä (lue aikaisempi avautuminen tästä). Toisaalta tiistaissa on jotain odottamisenkin aihetta. En olekaan vielä kertonut eilisen ohjelmastani, mikä liittyy tiistain odotukseen. Mutta pidän teitä siihen asti jännityksessä, että saan itsekin tietää, miten tässä käy ja sen jälkeen kerron teille kaiken!

Maanantaita varjostaa myös ikävät tosiasiat, ettei mun ihana kotikolonen olekaan sitten niin ihana ja täydellinen kuin luulin. Sormet ristiin, ettei nämä kaikki kaadu mun niskaan, mulla ei todellakaan ole takataskussa useita tonneja verovirastolle, korjausmiehille ja muille näistä "ongelmista" osuutensa haluaville...
Onneksi mulla on muutama ihana ystävä ympärillä, jotka on saaneet piristettyä mun päivää ja kannustaneet mua, jotta jaksaisin rämpiä taas tämänkin viikon yli. Anteeksi teille, etten aina muista kiittää teitä tarpeeksi. 


4 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin sun blogiisi ihan sattumalta, ja on kyllä pakko alkaa lukea! Koirakin on niiiiin suloinen, joka kuikuilee tuossa sivupalkissa!:)

  Mitään parannusehdotuksia ei ole, mutta jos jotain haluat muuttaa niin tekstifonttia, mutta sekin on ihan hyvä!

  T. Tilda

  tilsaaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hienoa, että tänne on jokulöytänyt ihan sattumaltakin! :D
   Morkkis kiittää kehuista ;) Niin ja kiitos palautteesta!

   Poista
 2. sulla on tosi kiinnostava blogi! :)

  VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.