2012/09/28

Mitä ei nainen tekisi naamansa eteen?

Vapaapäivinä mun suosikkiajantuhlausta on surffailla ympäri nettiä etsien uusia shoppailuvinkkejä. Suuri turhamaisuuteni pääseekin oikeuksiinsa aina näinä tylsinä ja "en tee tänään mitään"-vapaapäivissä. Tässä nyt listattuna muutamia huomionarvoisia ihonhoitotuotteiden valmistajia.

Lumene on lanseerannut uuden LAB-apteekkisarjan, johon on käytetty hyväksi Lumene Oy:n lääketieteellistä osaamista. Sarjassa on kolmenlaisia tuotteita eri ikäryhmille. Hoitava Age Caring-sarja sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Age Caring-tuotteet hoitavat, kosteuttavat ja puhdistavat ihoa tehokkaasti & hellävaraisesti. Sarjaan kuuluu hoitava puhdistusvaahto, kasvovesi, kuoriva naamio sekä silmämeikinpoistoaine. Yli 25-vuotiaille suunnattu suojaava Age Preventing 25+ puolestaan sisältää silmänympärysvoiteen, sävyttävän päivävoiteen, suojaavan seerumin sekä päivä- ja yövoiteen. Age Preventing-tuotteet viivästyttävät ihon ikääntymisen merkkejä ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti säilyttäen sen kimmoisuuden. Lisäksi sarjaan kuuluu korjaava Age Correcting 40+ yli 40-vuotiaille. Age Correcting-tuotteet madaltavat jo syntyneitä ryppyjä, ehkäisevät uusien ryppyjen syntymistä sekä parantavat ihon sävyjä. Age Correcting-sarja sisältää päivä- ja yövoiteen, seerumin, silmänympärysvoiteen sekä suojavoiteen SK 30. Näitä tuotteita kannattaa ehdottomasti käydä vilaisemassa ja kokeilemassa! Lumene LAB-tuotteiden hinnat liikkuvat alle 20€:ssa, joten tuotteet sopivat vähän pienemmällekin kukkarolle. Toinen ihonhoitotuotteiden valmistaja, joka kannattaa ehdottomasti huomioida ja joka on yksi henkilökohtaisista suosikeistani, on ranskalainen Vichy. Vichy on valmistanut ihonhoitotuotteita jo vuodesta 1931 (eli jo huimat 81 vuotta!), mutta vasta vuosi sitten havahduin apteekissa ostamaan Vichyn Aqualia Thermal-sarjan päivävoiteen. Vichyn teho ja sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal-lähdevesi, jota käytetään Vichyn kaikkien ihonhoitotuotteiden valmistamiseen. Lähdevesi sisältää yli 15 eri mineraalia ja se on 100% luonnon raaka-aine. Tuotteet ovat hypoallergisia ja sopivat erityisesti herkälle iholle.

Omasta kosmetiikkakaapistani löytyy tällä hetkellä tosiaan ainoastaan tuo yllä mainittu päivävoide sekä tehokosteuttava Nutriextra-vartalovoide, mutta tarkoituksena on tänään tai viimeistään huomenna kasvattaa omaa varastoani. Vichyn tuotevalikoimasta löytyy sopivia tuotteita niin ikääntyneelle iholle, epäpuhtaalle iholle kuin normaalillekin iholle. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kattavaan tuotevalikoimaan, jos et vielä ole tuotteisiin perehtynyt!
Uusia pakko saada-himojani ovat muun muassa Aqualia Thermale Mineral Balm-mineraalivoide. Tämä voide suojaa ja vahvistaa herkistynyttä & ärsyyntynyttä ihoa. Voide sopii erityisesti suojaamaan ihoa pakkasen aiheuttamilta vaurioilta kuin myös voimakkaan auringon vaikutukselta, eli tämän voiteen osto on pian hyvinkin ajankohtaista meille pohjolan asukeille!
Vichyn uusi Idealia-tuotesarja sisältää normalille ja sekaiholle tarkoitetun päivävoiteen, joka siloittaa ja heleyttää ihoa sekä ehkäisee ikääntymisen aiheuttamia merkkejä. Myös Purete Thermale-sarjan tuotteet kannattaa tsekata. Ne on tarkoitettu etenkin nuorelle normaalille ja sekaiholle päivittäiseen puhdistukseen. 3-in-1 One Step Cleanser poistaa meikin, puhdistaa ihon sekä viimeistelee. Tämä helpottaa kiireisen ihmisen arkea, kun ei tarvitse läträtä viiden eri putelin kanssa jotta kasvot olisivat puhtaat ja hoidetut pesun jälkeen. Kaiken kukkuraksi Vichyltä löytyy tuotteita myös hiustenhoitoon, vartalonhoitoon sekä myös herkälle iholle suunniteltuja deodorantteja.

Kolmantena tuotevalmistajana mainittakoon amerikkalainen vuonna 1968 Lauder Groupista irtaantunut ja itsenäiseksi brändikseen kehittynyt Clinique. Cliniquen tuotteet ovat täysin hajuttomia ja allergiatestattuja. Cliniquen suurta suosiota herättänyt 3-Step Skincare System on kasvojen hoidon perustuotteet sisältävä sarja, jossa pesuaine, kasvovesi sekä rasva muodostavat eri ihotyypeille täydelliset yhdistelmät.
Cliniquelta löytyy paljon muitakin tuotteita ihon puhdistukseen sekä hoitoon. Uusi Even Better-sarja on viime aikoina ollut kovastikin mainostuksessa ja mua itseäni ainakin kiinnostaa hurjasti uusi Even Better Eyes Dark Circle Corrector, joka on siis silmänympärysvoide/-seerumi, joka lupaa antaa jo 12 viikossa näkyviä tuloksia korjaten väsyneiden ja kovia kokeneiden silmien vaurioita. Voide vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia, vähentää silmänympärysryppyjä sekä tehokosteuttaa ihoa. Tuote on öljytön ja sopii kaikille ihotyypeille. Cliniquen tuotteista löytyy niin Anti-Agingia, punaisuutta poistavaa, heleyttävää, epäpuhtauksia hoitavaa jne. Jokaiselle iholle ikään ja ihotyyppiin katsomatta löytyy varmasti sopivia tuotteita. Clinique tarjoaa ihonhoidon lisäksi meikkituotteita eri ihotyypeille.

Tämän ihonhoitotuote-postauksen jälkeen on hyvä lähteä apteekin kautta Jumboon shoppailemaan itselleen täydellisiä ihonhoitotuotteita! Katsotaan sitten myöhemmin, mitä reissulta on tarttunut mukaan, mutta eiköhän yllä ole jotakin osviittaa siitä, mitä mun vessan peilikaapista löytyy myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.