2013/01/31

Playlist

Moikka ihanaiset! 

Tää päivä on mennyt kaaostellessa töissä ja järkyttyessä siitä miten ylimielisiä jotkut ihmiset samalla työpaikalla voi olla. Tai siis, että miten voi olla niin selkeästi pain in the ass!

Mutta ei siitä sen enempää. Paikat on niin sohjona eilisen ja toissapäiväisen jäljiltä, että päätin sallia itselleni yhden vapaaillan. Mä en pysty nostamaan vasenta kättä suoraksi sivulle tai taivuttamaan sitä taaksepäin. Ihan rentonakin sattuu olkapäähän. Veikkaan, että on vaan jumissa, mutta toisaalta ei tunnu ihan perus jumiltakaan. Sitten lisäksi reidet on kuin pökkelöt, minkä päälle alaselän viiltävä kipu = en pääse kyykkyyn. Joten ehkä on hyvä pitää yksi välipäivä ja sitten taas huomenna jatkaa siitä mihin jäin tiistain treeneissä.

Mutta mulla olisi teille yksi pieni pyyntö! Mun pitäisi päivittää mun treenimusat iPhoneen, mutta mitä biisejä - se onkin sitten ihan toinen juttu...Millaista musiikkia te kuuntelette treenatessanne? Olisiko teillä jotain hyviä treenibiisejä mielessä, joita ehdottomasti pitää saada lisoille! Nyt kaikki kaivamaan omia biisilistojaan, uusia ja vanhoja läpi ja omat ehdottomat lempparit esille!


Me veri sori for Instaphotos :(
Ps. Kymppitonni sivujen katsomisia rikki, kiitos teille! Puspus 

2 kommenttia:

  1. Oi ihana blogi sulla, entisenä kilpaesteratsastajana diggailin tosi paljon kaikista heppajutuista! :-) taidan jäädä seuraileemaan hah.
    vinkkinä hyvälle treenimusalle suurin osa Djs From Mars:n tuotannosta, oon ite ihan filaireissa esim niitten Rihanna vs Metallica biisistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kehuista ja biisivinkistä, pitää käydä tsekkaamassa! ;)

    VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.