2012/10/27

Suihkupaskarunkku ja uusi estetykki

Tänään on ollut tosi tapahtumarikas päivä. Heti aamusta lähettiin kurvailemaan Pasilaan, Morgula tietysti mukana. Pasilasta kiiren vilkkaa takaisin Vantaalle hieromaan autokauppoja. Eikä ihan mitä tahansa pikkukauppoja tehtykään, vaan ihan kunnon Subarun (Suihkupaskarunkun) STI vaihtui kökön Toyota Soarerin tilalle. Ainakin tää saa jo ihan ensinäkemältä enemmän pongoja mun silmissä kuin mut melkein tapattanut Soarer.
Kaupanteon (ja mun kuvailujen, eli toisin sanoen ajan tuhlauksen) jälkeen huristeltiin Keravalle Keravan Horse & Rideriin shoppailemaan. Ostoksista lisää vähän myöhemmin. Sitten viimein tallille Mädsin kanssa puuhastelemaan.

Mädde oli ihan puhdas, kiitos pakkasten. Ainoana miinuspuolena oli, että neiti oli jotenkin onnistunut katkaisemaan villaloimensa alemman nahkaisen soljen ryntäistä, mutta onneksi loimen sai vielä kiinni. Päästiin yllättävän nopeasti maneesille ja siellä olikin mun vanha ratsastuksen opettaja pitämässä tuntia. No, sinne vaan sekaan, kyllähän sopu sijaa antaa. Mädde oli alussa taas tavalliseen tapaansa melko kankea, mutta verryttyään oli kuin unelma. Kevyt edestä ja polki todella hyvin itse takaa. Tehtiin väistöjä ja vähän avoja & sulkuja sekä vastalaukkoja jne. Lopussa, kun jäätiin tytön kanssa kaksin maneesiin, päätin pistää meille pienen ristikon pystyyn. Ristikko oli saman kokoinen kuin viimeksi ja ihme kyllä, Mädde ei kertaakaan ryysinyt esteelle! Koska hypyt meni niin hyvin, päätin nostaa esteen pystyksi. Mädde ei edelleenkään ryysinyt esteelle, miten hieno fiilis!! Yksi pudotus tuli, kun Mädde oli vähän rynnimässä ja mä sitten pidätteen takia jäin esteen päälläkin suuhun kiinni. Mt muuten meni tosi hyvin ja olin ite todella tyytyväinen! Huomenna tullaan taas omistajan kanssa yhdessä tallille, tarkoituksena olisi hypätä vähän enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.