2012/11/14

Äly hoi älä jätä!

Mä muistin tässä yhtäkkiä, että olen tavallaan luvannut osallistua Shiba ry:n jäsenlehden tekoon, jonka deadline lähestyy pikkuhiljaa. Tarkoituksena olisi siis lähettää vähintäänkin kuva/kuvia Morista, mutta mielellään myös jokin pieni ja kiva teksti tai kirjoitelma. Tätä pohdiskellessani sain päähäni pienen idean, että mitäs jos te ehdottaisitte ideoita kirjoitelmaan? Kirjoitelman teema on aika vapaa, kunhan liittyy koiriin ja shiboihin., tässä tapauksessa siis tietysti myös Moriin. Kirjoituksen valmistuttua julkaisen tekstin myös täällä kredittien kera viimeistään 30.11.

 

Lähetä koira-aiheinen kirjoitelmaehdotuksesi lauantaihin 17.11. klo 21:00 mennessä tämän postauksen kommenttiboksiin sähköpostin kanssa. Parhaan ja toteutettavan idean keksijälle luvassa pieni eläinaiheinen palkinto!

 

Kiitos kaikille jo etukäteen!

3 kommenttia:

 1. Kirjoita Morista runo ;)
  Tai sitten teksti Morin ja sun tavallisesta päivästä kuvineen :)

  (oonakinnunen@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. jokaisella koiralla on omia "outoja" tapoja :)
  Kirjota morin oudoista tavoista!

  marikajep@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kirjota siitä miten Mori ottaa suhun kontaktia ja miten se kuuntelee sua ! Tai mistä se tykkää miten se sulle asian ilmaisee? :) Noi kuulostaa jotenkin tyhmiltä ehdotuksilta mutta ku mietin että jos pitäis omasta koirasta kirjoitella niin varmaan sais juttua :)

  susanna.niemi@live.fi

  VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.