2012/11/11

Isänpäivä

Tänään ollaan vietetty aika rauhallista sunnuntaita. Käytiin isänpäiväkaffeilla, vähän leikittiin uudella lelulla (lue: autolla) ja kohta pitäisi vielä jatkaa eilen aloitettu keittiönsiivousurakka loppuun.

Eilen pääsin vihdoin ja viimein tunnille Mädden kanssa! Me päästään jatkossa aina lauantaisin tunnille, jonka pitää itse asiassa mun vanha ratsastuskouluopettajani. Kiva päästä Mädsin kanssa sellaisen ihmisen valvovan silmän alle, joka tietää mut jo entuudestaan ja osaa vaatia oikeita asioita. Meillä oli vaan puolituntinen "testitunti", jotta opettaja näki vähän miten Mäds ja minä toimitaan yhdessä ja mitä Mädden kanssa pitäisi alkaa työstämään. No, vastaukset tähän jälkimmäiseen on tuon puolituntisen jälkeen helppo listata. Kokoaminen, jota en ole edes kertaakaan tajunnut noin vahvasti hevoselta pyytää ja mun istunta ravissa sekä riittävä eteenpäinpyrkims kaikissa askellajeissa. Olen siis aiemmin päästänyt hevosen aivan liian helpolla ja se on jättänyt huomattavasti kapasiteettiaan käyttämättä. Jatkossa osataan sitten paremmin hyödyntää näitä opettajan antamia neuvoja, kun munkin silmät on nyt kunnolla aukaistu ja hahmotan taas, missä mennään metsään ja mikä vaatii kehitystä.

Ensi viikolla menen tallille ke, to ja la. Lauantaina on siis tunti, eli keskiviikkona ja torstaina ratsastan itsenäisesti. Keskiviikko todennäköisesti työstetään samoja juttuja kuin eilen, sillä kotiläksyä saatiin heti. Torstaina voitais sitten kokeilla vähän jompaa kumpaa meidän tehtäväehdotuksista, joita sain teiltä parilta ihanalta aikaisemmin. Alunperin mun oli tarkoitus kokeilla toista jo tällä viikolla, mutta jokainen päivä meni sitten enemmän tai vähemmän sähläämiseksi ja mun laiskuuden takia ei tehty kuin jotain pieniä perusjuttuja. Perjantaina me sentään vähän työskenneltiinkin ja Mädde kyllä vaikutti siltä, että oli taas joutunut tekemäänkin jotain. Mutta ensi viikolla sitten paremmin!

Väsynyt vanhus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.