2012/11/28

JOULUKALENTERI

Tänä vuonna bloggaajien keskuudessa joulukalenterit ovat olleet hurjassa huudossa. Niinpä siis myös meidän, tai siis minun on aika ilmoittaa kaikille teille ihanille joulua odottaville mussukoille, että me liitymme myös tähän joulukalenteribloggaajien värikkääseen joukkoon!

Kuva: Hanna-Juulia Mäntynen

Joulukuuhun on vielä muutama päivä aikaa, joten vielä on hyvää aikaa vaikuttaa siihen, mitä joulukalenterin luukuista paljastuu! Koko joulukuun ajan saa jättää toiveita siitä, mitä joulukalenterin luukuista toivoisi löytyvän ja toteutetaanko esimerkiksi joulukalenteripostaukset kokonaan erillisinä, joiden lisäksi tulisi vielä normaalit löpinät, vai sotketaanko kaikki mukaan?
Luvassa on ainakin erikoispostauksia, haasteita, teema- ja mielipidepostauksia sekä jotain muutakin, mikä jääköön vielä yllätykseksi! Kerro siis toiveesi ja joulukalenterihaaveesi minulle, niin katsotaan toteutuuko toiveesi joulukalenterissa ;) Toiveita saa esittää siis koko joulukuun ajan. Myös kehityskelpoiset raakaversiot ideoista otetaan lämpimin mielin vastaan. Ihanaa joulunodotusta teille kaikille!!

♥ Joulukuun alkuun on enää kolme päivää! 


Ps. Shiba-aiheinen teksti ei ikinä päätynyt sitten painoon, mutta parhaan ehdotuksen lähettäneen palkitsen silti. Lähetän tämän viikon loppuun mennessä voittajalle henkkoht sähköpostia asiasta! :)

1 kommentti:

  1. Sinä oot hyvä valokuvaaja, minusta olis kiva jos joulukalenterissa olis aina "päivän kuva", joka kenties kertoisi päivän tunnelmasta/tapahtumista. Ja minusta kaikki muukin höpinä saa olla samassa postauksessa, ei erikseen joulukalenteria.

    VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.