2012/11/06

I wish I could fly away


Jokaisen Facebookissa oleilevan tyypin seinä on tämän päivän aikana varmaankin täyttynyt valivalipostauksista, kun on niin huono keli eteläisessä osassa Suomea. Joo, mä en siitä missään julkisesti valittanut, mutta kirosin joka kerta räntää ja loskaa mielessäni aina ulos joutuessa. Jos ite olisin saanu päättää, olisin vetelehtinyt koko helkkarin päivän sohvannurkassa peitto korviin asti vedettynä kattoen leffoja... En oo koskaan oikeen ymmärtänyt, miksei se lumi voisi sitten kerralla sataa kunnolla niin, että maa olisi jäässä ja lumi jäisi pitkäksi aikaa jos sitä kerta sataa.

Kuvat vuodelta 2011, tällainen talven pitäisi olla! Kuvat jätetty pieniksi
laadun säilyttämiseksi, klikkaa suuremmiksi.
Mutta tää on nyt taas sarjassamme turhat postaukset vol 666. Kävin tänään taas Mäddeilemässä, mutta jostain syystä fiilikset oli ihan maassa - liekö sitten säkkipimeydellä ja päivänkurjilla tapahtumilla osuutta asiaan - ja ratsastin Mädden vain läpi molempiin suuntiin kaikissa askellajeissa. Sen verran kuitenkin työskenneltiin enemmän, että vaadin tammalta vähän syvempää ja pyöreämpää muotoa, kun Mädde on yleensä tottunut liikkumaan melko avonaisessa muodossa juuri luotiviivalla. Edistystä sunnuntain verkkapyöreyteen oli jo vähän, mutta vielä sitä pitää työstää. Juteltiin Mädden omistajan kanssa ja oltiin molemmat vähän sitä mieltä, että tällä hetkellä joku asia ei ole ihan niin hyvin hevosen elämässä kuin voisi olla. Tytöllä on aina vapaapäivien jälkeen ihan hirveästi ylimääräistä energiaa, mutta samalla menee helposti jumiin lihaksistaan. Jatkossa varmaan aletaan miettimään tarkemmin liikutuksia ja sitä, miten esim. ongelmamaanantait sumplitaan niin, että Mädde saisi silloinkin edes jotain liikuntaa, kävelytystä tms.

Mutta nyt mä hilpasen unille, natinati!

6 kommenttia:

 1. Meillä oli samanlainen ongelma, vapaa päivien jälkeen oli ihan hirveästi energiaa. Päätettiin sitten, että liikutetaan 7 krt viikkoon. Suosittelen kyllä lämpimästi joka päivä liikuttamaan, jos heppa ei kestä vapaa päiviä - kevyempiä päiviä tulee kuitenkin väistämättä aina jostain syystä tai sitten päättää, mikä päivä pidetään aina kevyempänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Täytyy nyt alkaa sumplimaan näitä päiväohjelmia tarkemmin M:n omistajan kanssa. Jos sillä saataisiin tammaa vähän rauhallisemmaksi ja ehkä sillä sitten keskittyminenkin parantuisi. :)

   Poista
 2. Eksyin blogiisi toisen blogin kautta. Nyt on kaikki tekstit koluttu läpi ja mielenkiinnolla odottelen uusia kuulumisia. Shibat on ihania, haaveilen että itselläni vielä joskus oma kippura olisi. Aloititteko koirakoulussa käymisen? Heppastelu uutiset kiinnostaa myöskin paljon, vaikka itse harrastan lännenratsastusta, mutta kaikki hepot on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna palautteesta, se on aina lämpimästi tervetullutta ja kiva, että olet löytänyt tänne! :) Morista on täällä blogissa viime aikoina kuulunut aika vähän, pahoittelut asiasta. Täytyy tällä saralla vähän petrata... Vielä ei olla päästy kouluun, rahat on juuri nyt vähän kortilla, mutta täytyy toivoa että esimerkiksi joulupukki toisi lahjaksi rahat kurssiin (tai miksei useampaankin) ;)

   Poista
 3. Ihanaa, että tolleen mietitte hevosen parasta ! Liian usein törmää siihen että vapaa päivä pidetään vain siksi, että se on omistajalle helpompaa. Hevoset ovat yksilöitä, se mikä sopii toiselle ei sovi toiselle :) Me ollaan käyty rennompina päivinä ihan vaan käyntimaasto, piristää kummasti niin hevosta kuin ratsastajaakin! (etenkin jos pääsee vielä valosaan aikaan ratsastamaan). Ja no meillä lisäksi yks vp, koska Questa puolestaan nauttii kun sen käy vaan hoitamassa ja kävelyttämässä ja sitten se pääsee nauttimaan iltaheiniä talliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta ja hevosta ajatellen aika ikävää. Meillä vapaapäivät on olleet lähinnä olosuhteiden pakosta, haluttiin tai ei, koska yleensä maanantaisin molempien on vaikeaa päästä tallille. Mä olen itse töissä illalla ja mun taksikuski puolestaan aamulla, joten menee ristiin ja M:n omistajalla sitten omat työt estää kunnon käymisen... Täytyy nyt toivoa, että saadaan jotenkin hyvin organisoitua asiat, jospa Mäddenkin olo paranisi sillä entisestään (mikään onnetonhan se ei ole nytkään, mutta aina voi olla paremmin) ;)

   Poista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.