2013/10/25

Your love is like a solider, loyal 'til you die


Days like these lead to... 
Nights like this lead to 
Love like ours. 
You light the spark in my bonfire heart. 
People like us—we don’t 
Need that much, just some
One that starts, 
Starts the spark in our bonfire hearts
Mikään päivä ei ole sietämätön, jos saan kokea sen kanssasi. Synkimmästäkin syyspäivästä tulee aurikoinen, kun hellästi hörähdät minut nähdessäsi ja tuuppaat turvallasi mua vatsaan kuin sanoaksesi "hei, tässä mä olen, kaikki on hyvin". Vaikka matkalla tulee vastoinkäymisiä ja välillä tekee mieli luovuttaa, niin aina oikealla hetkellä sä osaat muistuttaa mua siitä, miksi mä tätä oikein teen. Miksi se olet juuri sinä, jonka kanssa tälle matkalle olen lähtenyt. Aivan sama vaikka muut sanoisivat mitä, niin me ollaan yhdessä. Me vielä näytetään niille kaikille jonain päivänä 

Halla oli siis tänään aivan superihana, ja fiilis lyhyen mutta intensiivisen perustreenin jälkeen mitä mainioin! Tämän viikon gramaanikuuri on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, sillä nyt neiti esitteli lähes rauhallista koululaukkaa ilman suurempia taisteluita. Pieniä ovat meidän ilot, mutta onneksi ei ole kiire minnekään!

Loppuviikosta on tiedossa Antin hyppäriä ja nyt jo vähän jännittää, miten kaikki sujuu. Onneksi meillä on kaveriratsukko mukana, niin ei olla Hallan kanssa yksin.

4 kommenttia:

 1. jee, nyt kuulostaa asenne ja fiilis oikeelta! hyvä <3

  VastaaPoista
 2. Superia Tiina :)) Kyllä se työ vielä palkitaan ;)

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  Olisi kiva kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaan, kun postauksia ei ole näkynyt. Edelliset postaukset ovat olleet kiinnostavia, ja olisi kiva kuulla miten Halla on viime kuukausina kehittynyt eteenpäin :).

  VastaaPoista

Kommentoinnissa on otettu käyttöön kommenttien valvonta. Kommenttisi näytetään hyväksynnän jälkeen.